”Olimme Paavon kanssa jokseenkin umpikujassa haasteidemme kanssa. Katan kanssa homma on toiminut heti alusta lähtien. Tuntuu, että saamme yksilöllistä ja kannustavaa apua juuri meidän tarpeemme ja haasteemme huomioiden: sekä koira että omistaja. Suosittelemme lämpimästi.”

– Kati ja Paavo


”Vuoden vanha koirani sairasti pitkään ja samalla käytös muuttui kovasti. Koiran käytös alkoi käydä jo hermoille ja sen ulkoiluttaminen alkoi olla haasteellista. ”Kaikkea” tuli kokeiltua, mutta tilanne tuntui vain pahenevan.Otimme yhteyttä Kataan ja hänen kokemuksensa avulla tilanne alkoi korjaantua välittömästi. Paitsi että hän seurasi koiraa hän tarkkaili toimintaa hihnan toisessa päässä. Korjattavaa löytyi hihnan molemmista päistä ja jo ensimmäisen kerran jälkeen olimme koiran kanssa ”oikealla tiellä”. Vihdoinkin alkoi näyttää siltä, että homma tulee onnistumaan. Nyt olemme edenneet Katan ohjauksessa ja hänen neuvojaan kuunnellen. Kehitys on ollut nopeaa ja tilanne näyttää valoisalta.Kiitos Kata!Suosittelen !”

– Jukka


”Positiivisilla metodeilla ammattitaitoista ja yksilölähtöistä ohjausta niin koiralle kuin ohjaajallekin. Meidän koira rupesi pelkäämään takakonttiin hyppäämistä ja kiersi auton takaosan häntä koipien välissä kaukaa. 20min jälkeen Kata sai koiran hyppäämään sinne itse ja tätä ongelmaa päästiin työstämään lisää. Ja siis ongelmahan poistui sitten treenaamisen myötä kokonaan :D”

-Tuuna


”Best trainer ever! In only a few minutes, Kata taught me how address my German shepherd puppy’s behavioral problems with IMMEDIATE results. It was like magic. After months of struggle and endless training, my dog has never been better since we started training with Elainpalvelu Perla Riesa. A gentle, kind, honest trainer, Kata opened my eyes on the wonders of dog-human relations to overcome fears, aggression and misunderstandings. My only regret is that haven’t started training earlier with Kata”

– Marzia


”Olen jo vuosia käyttänyt Katan palveluita jos olen tarvinnut koirieni kanssa apua tai neuvoja. Tavallista on soittaa Katalle ennen kun eläinlääkärille ��Suosittelen ehdottomasti kaikille jotka tarvitsevat apua, neuvoja tai tukea koiran kanssa!”

- Tea