"Meille Eläinsuojeluyhdistyksen kautta tullut SPK Aksu oli elänyt muutaman vuoden ulkokoirana ja valitettavasti huonolla hoidolla eikä näinollen ollut tottunut tapaamaan muita koiria, ihmisiä, hiihtäjiä, autoja jne. Kaikki pelotti ja kaikkea piti haukkua samalla kun se veti ja hyppi. Katan kanssa opimme ymmärtämään sen käytöstä ja saimme samalla eväät siihen miten sen kanssa pärjää jokapäiväisessä elämässä. Kata kertoi hyvin selkeästi sen reaktiot, syyt niihin ja miten niiden kanssa tulee toimia. Katalla on hyvin ammattimainen ote, hän keskittyy oleelliseen ja ymmärtää sekä koiraa että meitä ihmisiä, miksi toimimme kuten toimimme. Saimme hyvät neuvot ja nyt kävelyt Aksun kanssa ovat mukavia ja rentouttavia, Kiitos Katan. Suosittelen!"

- Nina


"Lämminhenkinen ja ammattitaitoinen, osaa käsitellä koiria ja antaa toimivia koulutus vinkkejä. Katan avulla päästiin yli koiran pelosta ja saatiin kerättyä enemmän luottamusta. Suosittelen vahvasti Kataan.❤️ # Suomen paras kouluttaja!"

- Jasmin


”Olimme Paavon kanssa jokseenkin umpikujassa haasteidemme kanssa. Katan kanssa homma on toiminut heti alusta lähtien. Tuntuu, että saamme yksilöllistä ja kannustavaa apua juuri meidän tarpeemme ja haasteemme huomioiden: sekä koira että omistaja. Suosittelemme lämpimästi.”

– Kati ja Paavo


"Otin yhteyttä Kataan tilanteessa, jossa mietittiin 1 v cockerspanieli uroksen sijoittamista toiseen kotiin. Koiralla oli vahva resurssiagressiivisuus ruokaan ja lisäksi purrut lapsia ja aikuisia.

Kata pystyi nopeasti tulemaan kotiimme ensikäynnille ja esimerkeillä näytti kuinka kouluttaa koiralle toivottua käytöstä. Meillä toimi Katan ohjeet niin hyvin että kolmannen kotikäynnin jälkeen koira tarjoaa luuta ihmiselle ja irti käskyä tottelee kotona miltei joka tilanteessa.
Kata kouluttajana on helposti lähestyttävä ja hän osaa selittää asiat niin että omistaja tajuaa myös koiran käytöksen. Tulokset puhuvat puolestaan. Meillä alkoi sujumaan arki koiran kanssa ja voin lämpimästi suositella Perla Riesaa muillekin, jotka kokevat tarvitsevan apua ongelmissaan."

- Maija


”Vuoden vanha koirani sairasti pitkään ja samalla käytös muuttui kovasti. Koiran käytös alkoi käydä jo hermoille ja sen ulkoiluttaminen alkoi olla haasteellista. ”Kaikkea” tuli kokeiltua, mutta tilanne tuntui vain pahenevan.Otimme yhteyttä Kataan ja hänen kokemuksensa avulla tilanne alkoi korjaantua välittömästi. Paitsi että hän seurasi koiraa hän tarkkaili toimintaa hihnan toisessa päässä. Korjattavaa löytyi hihnan molemmista päistä ja jo ensimmäisen kerran jälkeen olimme koiran kanssa ”oikealla tiellä”. Vihdoinkin alkoi näyttää siltä, että homma tulee onnistumaan. Nyt olemme edenneet Katan ohjauksessa ja hänen neuvojaan kuunnellen. Kehitys on ollut nopeaa ja tilanne näyttää valoisalta.Kiitos Kata!Suosittelen !”

– Jukka


”Positiivisilla metodeilla ammattitaitoista ja yksilölähtöistä ohjausta niin koiralle kuin ohjaajallekin. Meidän koira rupesi pelkäämään takakonttiin hyppäämistä ja kiersi auton takaosan häntä koipien välissä kaukaa. 20min jälkeen Kata sai koiran hyppäämään sinne itse ja tätä ongelmaa päästiin työstämään lisää. Ja siis ongelmahan poistui sitten treenaamisen myötä kokonaan :D”

-Tuuna


”Best trainer ever! In only a few minutes, Kata taught me how address my German shepherd puppy’s behavioral problems with IMMEDIATE results. It was like magic. After months of struggle and endless training, my dog has never been better since we started training with Elainpalvelu Perla Riesa. A gentle, kind, honest trainer, Kata opened my eyes on the wonders of dog-human relations to overcome fears, aggression and misunderstandings. My only regret is that haven’t started training earlier with Kata”

– Marzia


"Erittäin osaava kouluttaja ja osaa ottaa huomioon, että jokainen on yksilö ja kaikki ollaan erilaisia. Saatiin Katalta erittäin hyviä vinkkejä teinikoiran kanssa ulkoiluun ja toimimiseen ja jo ekalla lenkillä oli parannusta nähtävissä. Saatiin hyvät ja selkeät ohjeet, joiden avulla on hihnanpäänki helppo toimia oikealla tavalla ja jatkaa harjoittelua.❤"

- Taru


"Erittäin pätevä ja asiansa erinomaisesti osaava kouluttaja. Neuvonut nuoren uros bouvierin kouluttamisessa,ja jokainen ohje on toiminut loistavasti.Suosittelen lämpimästi. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

- Katri


"Karvakuononi Rufus tuli minulle heinäkuun lopussa. Rufus on Rescue Kreikasta ja ikä heinäkuun lopussa oli noin 6 kk. Asun hissittömässä talossa, joten ihan ensimmäinen opeteltava asia oli rappujen ( 2,5 kerrosta) kulkeminen. Se onnistui helposti ja kaksi kuukautta kaikki meni hyvin. Ja sitten PUM! Yhtäkkiä Rufus alkoi aristelemaan rappujen kulkemista.

Kutsuin kotiin eläinlääkärin. Hänen mielestään Rufus aristeli selkää ja sain Rufukselle kipulääkkeet. Olin ottanut Kataan yhteyttä kun ”rappukammo” alkoi ja Kata tuli käymään eläinlääkärin käynnin jälkeen. Tässä vaiheessa Rufus kieltäytyi täysin rappujen kulkemisesta, onneksi pissasi ja kakkasi parvekkeelle paperien päälle.

Ensimmäisellä käynnillä sain Katalta erittäin hyviä neuvoja ja käytännön esimerkkejä rappukammon voittamiseksi. Toisen käynnin jälkeen Kata suositteli Rufuksen viemistä röntgeniin. Kata oli seurannut Rufuksen liikkumista ja hänen mielestään kannatti röntgenin avulla varmistaa ettei Rufuksella ollut vikaa selässä tai lonkissa.

Olen ikuisesti kiitollinen Katalle tästä neuvosta <3. Katan ansiosta syy Rufuksen rappukammoon selvisi pikaisesti.Minä en olisi tajunnut varata aikaa röntgeniin ainakaan näin nopeasti ja ongelma olisi pitkittynyt. Röntgen nimittäin paljasti että Rufuksella on takajaloissa matalat lonkkamaljat ja reisiluun päät hädintuskin lonkkamaljoissa. Rufus kieltäytyi rappujen kulkemisesta koska se oli kivuliasta.

Rufuksen ongelma alkoi syyskuun lopussa ja maaliskuun puolessavälissä olemme voiton puolella. Molempiin takalonkkiin on laitettu lonkkaproteesi ja Rufuksen lonkat on aivan kuin terveen koiran lonkat. Pitkä ja väsyttävä kokemus mutta se kannatti.

Kiitos Kata kaikesta, olet todella ihana. Sain sinulta hyviä, asiantuntevia neuvoja sekä tukea ja lohdutusta kun Rufuksen lonkkavika paljastui.

Jos tarvitset apua koirasi kanssa voin todella lämpimästi suositella Kataa <3"

- Iris Karinkanta


”Olen jo vuosia käyttänyt Katan palveluita jos olen tarvinnut koirieni kanssa apua tai neuvoja. Tavallista on soittaa Katalle ennen kun eläinlääkärille ��Suosittelen ehdottomasti kaikille jotka tarvitsevat apua, neuvoja tai tukea koiran kanssa!”

- Tea